LFB konference 07.10.2021.

LFB konference 07.10.2021.

Latvijas Farmaceitu biedrība aicina farmācijas speciālistus satikties 2021. gada 7.oktobrī  (ceturtdiena) LFB klātienes konferencē  “AKTUĀLĀ FARMACEITA PIEREDZE PAR PAREIZU ZĀĻU LIETOŠANU”!

Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, izstādes “MedBaltica 2021” ietvaros, Zāle Nr.1

Veselības ministrijas Farmācijas departamenta direktore Inese Kaupere informēs par aktualitātēm farmācijas jomā. Asociētais profesors  Raimonds Sīmanis runās par cilvēku mijiedarbību ar mikrobiem un vīrusiem, kāpēc mēs esam tur, kur esam un kas būtu jādara, lai izvairītos no lielām nepatikšanām

nākotnē. Lai kā mēs, cilvēki, strīdētos, šķeltos un daži teiktu, ka nedrīkst dalīt sabiedrību vakcinētajos un nevakcinētajos – vīruss to dara un darīs! Dr.pharm Inga Urtāne izglītos dalībniekus par trombozi kā blakusparādību medikamentu un vakcīnas pret Covid19 lietošanas laikā, riska faktoriem trombozes attīstībai (iedzimtie un iegūtie). Klīniskā farmaceite, LFB Onkoloģisko farmaceitu sekcijas vadītāja  Svetlana Buraja sniegs ieskatu  par ķīmijterapijā izmantojamu zāļu aprites drošību pacientiem un farmaceitiem, kā arī prezentēs  aptaujas rezultātus par minēto tēmu.

Konferences noslēgumā diskutēsim par to, kā farmaceitu aptiekā uzklausa un uztver pacients/ aptiekas klients, kā arī noskaidrosim, kā farmaceits vēlas, lai pacients viņu uztver, un kādus ieteikumus viena puse otrai var sniegt, lai savstarpējā komunikācija uzlabotos.

  

Ņemot vērā šobrīd aktuālos epidemioloģiskos drošības pasākumus Covid-19 izplatības ierobežošanai, LFB konference tiek organizēta “zaļajā režīmā”, tāpēc  pasākumu varēs apmeklēt tikai vakcinētas vai vīrusu pārslimojušas personas, uzrādot derīgu sertifikātu.

Dalībnieku reģistrācija no plkst. 9.00, konferences beigas tiek plānotas ap plkst. 15.00

Dalībniekiem būs iespēja bez maksas apmeklēt izstādi Medbaltica 2021!

PAR  PASĀKUMA APMEKLĒŠANU TIKS PIEŠĶIRTI 4,5 TĀLĀKIZGLĪTĪBAS PUNKTI!

Aicinām pieteikties konferencei līdz 2021. gada 1.oktobrim

 KOnferences programma šeit:

Dalības maksa (ieskaitot PVN 21%)*:

  • 6,00 EUR LFB biedriem
  • 8,00 EUR pārējiem dalībniekiem
  • 3,00 EUR nestrādājošiem pensionāriem

Konferences neapmeklēšanas gadījumā dalības maksa netiek atmaksāta, kā arī nebūs iespējas veikt maksājumus konferences dienā pasākuma vietā.

Samaksāt par dalību konferencē var ar pārskaitījumu līdz 01.10.2021!

Pirms maksājuma veikšanas nepieciešams obligāti pieteikties konferencei!

Latvijas Farmaceitu biedrība

Pils iela 21, Rīga, LV-1050

Reģistrācijas Nr.: 4 000 800 867 6

“SWEDBANK”; bankas kods: HABALV22

Konta Nr.: LV69HABA000140J045628

Uz tikšanos konferencē!

Uz augšu
Atpakaļ
Pēdējās izmaiņas 2021. gada 17. septembrī, plkst. 15:47
Teksta izmērs A A A
LV | EN
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies").
Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk šeit. Labi